Digitális megoldások vállalkozásoknak

Csapatunk kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak kínál marketing szemléletű digitális megoldásokat, amivel ügyfeleink az élvonalba kerülnek.

Kiemelt szakterületeink

Csapatunk kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak kínál marketing szemléletű digitális megoldásokat, amivel ügyfeleink az élvonalba kerülnek.

Weboldal és Webshop fejlesztés

Az online vevőszerzés egyik alapköve a megfelelően felépített weboldal. Nálunk minden honlap a következőket tudja:

Közösségi média

Facebook hirdetésekkel elérheted a megfelelő embereket, a megfelelő időben a megfelelő üzenettel. Ezt nyújtjuk, ha velünk dolgzol: 

Akik már minket válaszottak

Munkáink a közelmúltból

Tastehungary.eu

kiralyboutique.com

elmenyautozas.daninagy.com

corvinbp.com

cabalafashion.hu

peszekidora.com

#Karanténmarketing

miért szükséges az online jelenlét jobban mint eddig

#maradjkapcsolatban

A potenciális ügyfeleid valószínűleg többet lógnak a neten, mint bármikor máskor. Unatkoznak és fogékonyak az értéket adó online tartalmakra. Még most használd ki ezt a lehetőséget és kezjd el kommunikálni velük az online felületeiden.

#Maradjlátható

Sok vállalkozásnak az első lépése a költségek csökkentése volt, sok esetben a social media jelenlét teljes felfüggesztése. Ergo a konkurenciád lehet, hogy most visszavonult. Legyél Te az első az iparágadban, aki megoldást kínál az ügyfeleinek a nehéz időkben is!

#Maradjnyertes

A legtöbb vállalkozás online alapú ügyfélszerző rendszerekkel biztosította a folyamatos bevételeit. Ha nálad is így volt, miért vágnád el azt, ami a megélhetésedet biztosítja?! Az ügyfélszerző rendszerekre fordított pénz befektetés és nem költség!

További szolgáltatásaink

Miben tudunk még támogatni ?

Szolgáltatásainkat úgy építettük fel, hogy ügyfeleink egy kézből megkapjanak minden szükséges támogatást az online jelenlétük maximális kiépítésében. Elég csak velünk kapcsolatban állnod, így több időd marad a vállalkozásod fejlesztésére.

Fotózás
100%
Online grafikai anyagok tervezése
100%
Logó és arculattervezés
100%

Vedd fel a kapcsolatot még ma!

Töltsd ki az űrlapot és kérj visszahívást! Kollégánk 1 napon belül felveszi veled a kapcsolatot.