Webfejlesztés
Egyedi oldalak fejlesztése

Egyedi igényeid figyelembevételével olyan honlapot készítünk, amely kulcs lehet a vállalkozásod előrelepéséhez. Egy jó modern honlap hatékony, átlátható és logikusan felépített. Garantáljuk, hogy kihozzuk a maximumot az elképzeléseiből, és a lehető legoptimálisabb, legfelhasználóbarátabb weboldat fogjuk nyújtani önnek. Egyedi webes megoldások segítségével olyan honlapot szerkesztünk, amely teljes mértékben megfelelnek a vállakozása igényeinek.

Az elkészített honlapjaink reszponzívak, azaz mobiltelefonról is optimálisan működnek. Az okostelefonok világában ez ma már elengedhetetlen feltétel.

Az általunk készített oldalak előnye, hogy rugalmasan fejleszthetők bármilyen később felmerülő ötlet vagy igény esetén.

webfejlesztés

Nagy Daniel

Az ismert magyar autóversenyzőnek nem csak a saját weboldalát hoztuk létre, de egy külön webshopot is összeraktunk számára, amin keresztül a látogatók élményautozást tudnak rendelni.  

webfejlesztés, webshop, fotozás. 

Kiraly Boutique Residence

Egy, a belváros szívében épülő boutique hotel weboldalát készitettük el. A weboldal többnyelven elérhető, és egyedi lakásválasztót is fejlesztettünk hozzá.  

webfejlesztés, marketing, social media management. 

Cabala Fashion

A brief egy minimál stílusú webshop fejlesztése volt. A webshop létrehozása mellett időnként képek elkészítésébe is segédkezünk a termékekhez.

webfejlesztés, webshop, fotozás. 

Tastehungary

Az oldal karbantartása mellett részt vettünk a webshop fejlesztésébe, illetve egyéb kérések megvalósításába (pl: otp simple pay integráció)

webfejlesztés, webshop

CorvinPlaza Apartmants

Budapest egyik legjobb apartman hoteljének webfejlesztését kiviteleztük, a modern weboldal mellett virtuális túrákat, és fotókat is készítettünk az elérhető apartmanokról

webfejlesztés, virtuálisturák, fotozás.