Webfejlesztés
Egyedi oldalak fejlesztése

Egyedi igényeid figyelembevételével olyan honlapot készítünk, amely kulcs lehet a vállalkozásod előrelepéséhez. Egy jó modern honlap hatékony, átlatható és logikusan felépitett. Garantáljuk, hogy kihozzuk a maximumot az elképzeléseiből, és a lehető legoptimálisabb, legfelhasználóbarátabb weboldat fogjuk nyújtani önnek. Egyedi webes megoldások segítségével olyan honlapot szerkesztünk, amely teljes mértékben megfelelnek a vállakozása igényeinek.

Az elkészített honlapjaink reszponzívak, azaz mobiltelefonról is optimálisan működnek. Az okostelefonok világában ez ma már elengedhetetlen feltétel.

Az általunk készített oldalak előnye, hogy rugalmasan fejleszthetők bármilyen később felmerülő ötlet vagy igény esetén.

Nagy Daniel

Az ismert magyar autóversenyzőnek nem csak a saját weboldalát hoztuk létre, de egy külön webshopot is összeraktunk számára, amin keresztül a látogatók élményautozást tudnak rendelni.  

webfejlesztés, webshop, fotozás. 

Kiraly Boutique Residence

Egy a belváros szívében épülő boutique hotel weboldalát készitettük el. A weboldal többnyelven elérhető, és egyedi lakásválasztót is fejlesztettünk hozzá.  

webfejlesztés, marketing, social media management. 

Cabala Fashion

A brief egy minimal stilusú webshop fejlésztese volt. A webshop létrehozása mellett időnként képek elkeszitesébe is segitkezünk a termékekhez.

webfejlesztés, webshop, fotozás. 

Tastehungary

Az oldal karbantartása mellett résztvettünk a webshop fejlesztésébe, illetve egyébb kérések megvalositásába (pl: otp simple pay integracio)

webfejlesztés, webshop

CorvinPlaza Apartmants

Budapest egyik legjobb appartman hoteljének webfejlesztéset kiviteleztük, a modern weboldal mellett virtuális turákat, és fotókat is készitettünk az elérhető apartmanokról

webfejlesztés, virtuálisturák, fotozás.